Actie: De hele maand mei geen verzendkosten in onze shop!

In de actualiteit

Pocognoli, de held!

Voormalig Standard Luik (en AZ) speler Sébastien Pocognoli is veroordeeld tot het betalen van een boete van 650 euro omdat hij na een overwinning van zijn voormalige club bij Charleroi de tegenstander onnodig zou hebben geprovoceerd. De speler plantte na een 2-6 overwinning een vlag van de Luikse harde kern op de middenstip. Uiteraard snappen we dat ze dit bij Charleroi niet konden waarderen, maar kunnen ook heel goed begrijpen waar ‘Poco’ een held voor het leven is in Luik. De actie deed ons overigens meteen denken aan de legendarische actie van Graeme Souness bij Fenerbahce.

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Support ons daar om alle banners van de website af te krijgen! Nu gratis verzending tot eind mei!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteit

  Ultras Standard Luik en Anderlecht ondertekenen Europese petitie

  In de actualiteit

  Fellaini helpt Standard Luik

  Het seizoen vanIn de actualiteit

  Het seizoen van: Standard Luik

  In de actualiteit

  Rondje langs de velden (week 40)