In de actualiteit

Pitch owners

In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR

Nadat ze bij Go Ahead Eagles in de zomer speelden met het idee om op kunstgras te gaan spelen ondernamen de supporters meteen actie. Door wat nieuwerwetse crowdfunding kon je als supporter, sponsor en luis in de pels van het moderne voetbal een stuk echt gras kopen om te voorkomen dat de club de volgende zou worden met een plastic veld. Het eindresultaat mag er zijn, de supportersvereniging haalde maar liefst 96000 euro op en aan de Vetkampstraat ligt nog steeds echt gras. De donateurs kregen als bedankje een vermelding op een ouderwets bord bij het stadion. Het voorkomen van kunstgras voelt toch een heel klein beetje als winnen van het moderne voetbal en daarom zijn wij extra trots op ons plekje op het bord.

BUt5BXXCMAAzOFI.jpg large

(klik voor groter)

 

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteit

  FC Volendam wil terug naar natuurgras in het Kras Stadion

  Het seizoen van

  Het seizoen 19/20 van: Go Ahead Eagles

  Against Modern Football

  Voetbal op echt gras: VVV is de volgende

  In de actualiteit

  Go Ahead Eagles viert 100 jaar Vetkampstraat