In de actualiteit

Peñarol heeft een nieuw stadion…

…En dat moest natuurlijk goed ingewijd worden. Het Uruguayaanse Peñarol speelde tot voor kort haar thuiswedstrijden in het nationale stadion Estadio Centenario. Dat ze dat stadion met aartsrivaal Nacional moesten delen, dat stak toch wel een beetje. Maar daar afgelopen week een eind aan, toen Peñarol het nieuwe Estadio Campeón del Siglo inwijdde met een vriendschappelijke wedstrijd tegen het Argentijnse River Plate. River Plate werd ‘eventjes’ met 4-1 van de mat geveegd, maar met name het vuurwerk bij opkomst was indrukwekkend te noemen. Kijk en geniet van onderstaande twee films uit Uruguay!

Het is SALE op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Wees er snel bij, want op = altijd ook echt op!

Martijn M.
Over de schrijver

Martijn is redacteur en vaste schrijver voor In De Hekken. Daarnaast beheert hij de In De Hekken Instagram pagina. In enkele woorden: Globetrotter, interesse in andere culturen en geschiedenis, fotografie en groundhoppen en een flink gevoel voor rechtvaardigheid. Geen wonder dat hij vaste schrijver is voor de rubriek "Vergane Glorie" en dat hij zijn licht laat schijnen op voetbalwetgeving en voetbal-randzaken in het zuiden van Nederland en België. Check ook zijn zeer interessante website.
  Ook leuk om te lezen...
  Derby DaysIn de videotheek

  Vette beelden van de Superclásico

  In de videotheek

  Sfeertje bouwen doe je zo: River Plate!

  In de geschiedenisboeken

  De Braziliaanse schande

  In de videotheek

  Waanzinnige sfeer bij River Plate