Actueel

Partners gezocht!

Wat ooit als een hobby begon is aardig uit de hand gelopen. In de Hekken is al bijna 10 jaar de nummer 1 website op het gebied van voetbal- en supporterscultuur in Nederland. Met een enthousiast team van +/- 15 mensen zijn wij elke dag druk bezig om het geluid van de Nederlandse en Belgische voetbalsupporter hoorbaar te maken. Dit doen we soms door kritisch te kijken naar ontwikkelingen die vrijheid van supporters (geen hooligans, maar supporters!) inperken zonder dat dit nodig is, maar vooral door een doorlopend eerbetoon te brengen aan diegenen die ervoor zorgen dat de echte sfeer in voetbalstadions behouden blijft.

Schrijven voor een groot publiek

Met prachtige reportages uit de marge van het Nederlandse voetbal en het volgen van al het supportersnieuws rondom zo’n beetje alle clubs in Europa trekken we jaarlijks tussen de 1,5 miljoen en 2,5 miljoen bezoekers. In de laatste maanden van het afgelopen voetbalseizoen (maart/april/mei) trokken we gemiddeld ruim 200.000 bezoekers per maand en de verwachting is dat we deze lijn stevig gaan doortrekken na de zomerstop. Zeker ook omdat we de afgelopen maand een vernieuwde website i.c.m. een mobiele versie + Progressive Web App hebben gelanceerd waardoor we onze mobiele bezoekers (+/- 90% van het totaal) nog beter en sneller kunnen bedienen.

Social Media kanalen

Via onze Social Media kanalen hebben we momenteel zo’n 70.000 volgers verspreid over Facebook, Instagram en Twitter. Waar het aantal volgers op Facebook en Twitter stabiel blijft, zien we nu een enorme groei op Instagram met zeker 10.000 nieuwe volgers in het afgelopen jaar. Ook hier is de verwachting dat het einde aan de groei nog lang niet in zicht is.

Partners gezocht

Onze website heeft geen winstoogmerk, maar het is wel zo dat spectaculair groeien er voor zorgt dat de kosten om alles draaiende te houden en te verbeteren meer kosten vergen dan er opbrengsten zijn. Hierbij kun je denken aan zaken als (dure, maar goede) webhosting, doorontwikkeling van functionaliteiten en overeenkomsten met foto-agentschappen. Omdat we vooral onafhankelijk willen blijven is het van groot belang dat we een aantal partners kunnen vinden die een leuke samenwerking zien zitten zonder hierbij afbreuk te doen aan de inhoud van de website.

Ons streven is om de site volledig kostenneutraal te laten draaien en dat willen we doen door twee tot maximaal drie adverteerders een plek aan te bieden. We gaan twee zeer prominente plekken inruimen en dat is boven en onder een artikel waarbij je bovenin een banner hebt in het formaat 320×100 (728×90 voor desktop) en onderin voor of datzelfde formaat of een banner van 336×280 (728×90 voor desktop). Wij zijn vooral op zoek naar die partner die bereid is om zich minimaal voor een jaar te verbinden aan ons platform, maar we staan uiteraard wel open voor andere constructies. We hebben geen sterke voorkeur voor een type partner, maar in een ideale wereld zou het natuurlijk prachtig zijn als jouw bedrijf de nodige raakvlakken heeft met onze doelgroep zodat je er ook duidelijk wat voor terugkrijgt in de vorm van klanten en/of omzet.

Interesse?

Heb je na het lezen van dit verhaal interesse om ook zichtbaar te worden voor een zeer groot publiek? Neem dan contact op met Martijn via [email protected] (laat even weten of je interesse hebt en laat ook zeker je telefoonnummer achter zodat we kunnen bellen)

In de Hekken
In de Hekken brengt vanaf 2010 een doorlopende ode aan de voetbalsupporter, en is sinds die tijd één van de grootste websites voor (fanatieke) voetbalsupporters in Nederland en België.

Reageren is niet mogelijk.

0 %