Actueel

Which part of no did you not understand?

no to hull tigers

Een berichtje in de categorie je-verwacht-het-niet. Op 9 april besluit de FA over het voorstel van Assem en Ehab Allam om Hull City AFC om te dopen tot Hull Tigers, want commercie > ruim honderd jaar historie en identiteit. Nu was dat voor Assem Allam al een uitgemaakte zaak (“nobody questions my decisions in my business”) maar stuitte het voorstel –terecht- op veel verzet. De FA heeft aangegeven voorafgaand aan het besluit alle belanghebbenden te raadplegen en nu voelen de Assams nattigheid. En dus gooien ze het over een andere boeg.

Vooruitlopend op de naamswijziging schijnen de heren al twee grote sponsordeals voor het komende seizoen te hebben voorbereid. Voorwaarde daarbij is wel dat de club dan Hull Tigers heet want anders gaat het feest niet door. Om nog meer druk op de zaak te zetten, liet Ehab ook nog doorschemeren dat het mislopen van deze deals grote gevolgen kan hebben. De club kampt nog altijd met grote schulden en dus kan het zo maar zijn dat de prijs van een seizoenskaart met 50% omhoog gaat. Het is nu maar te hopen dat de FA ook de handelswijze van de Allams betrekt bij de besluitvorming en het voorstel naar de prullenbak verwijst. Hé Assem en Ehab Allam: which part of no did you not understand?

In de Hekken
In de Hekken brengt vanaf 2010 een doorlopende ode aan de voetbalsupporter, en is sinds die tijd één van de grootste websites voor (fanatieke) voetbalsupporters in Nederland en België.

Reageren is niet mogelijk.

0 %