Actueel

Opnieuw goedkoopste seizoenkaarten bij Huddersfield Town

Huddersfield Town promoveerde afgelopen seizoen naar de Premier League. Normaal stijgen bij promotie de prijzen enorm, maar dat gebeurde bij Huddersfield niet. Voorzitter Dean Hoyle beloofde in 2008 namelijk dat supporters die in zijn tijd als voorzitter hun seizoenkaart verlengden, slechts 100 pond hoeven te betalen als de club ooit zou promoveren naar het hoogste niveau.

Ook volgend seizoen kunnen de fans van Huddersfield het goedkoopste naar wedstrijden van hun ploeg. De club maakte afgelopen week bekend dat de prijzen voor volwassen £249 pond is. Hiermee zijn de prijzen bij Huddersfield de goedkoopste in de Premier League en één na goedkoopste (alleen Birmingham City goedkoper) in de hoogste twee divisies.

Voorzitter Dean Hoyle liet het volgende weten: “Bedankt voor jullie fantastische support in ons eerste seizoen in de Premier League. Ik ben al meer dan 30 jaar een Town fan en dit seizoen is fenomenaal. De prestaties van het team gecombineerd met jullie support, maakt dit een speciale periode in de geschiedenis van de club.”

Gelukkig zijn er ook op het hoogste niveau in Engeland nog clubs, die om hun fans geven!

[foto via Pro Shots / Action Images]

Niels Verzijlberg
Content Creator bij RKC Waalwijk. MSc student Business Communication and Digital Media. BA in (Sport)Communication. Is gek van voetbal in het algemeen en probeert zoveel mogelijk wedstrijden in binnen- en buitenland te bezoeken.

    Reageren is niet mogelijk.

    0 %