In de fotoreportages

Ook in de Champions League kan het nog…

In de plastic Champions League vol koopclubjes van oliesjeiks en oligarchen zijn er godzijdank ook nog uitzonderingen waar je als liefhebber van supporterscultuur nog een stramme kabouter van kunt krijgen. Apoel Nicosia en Borussia Dortmund speelden gisteren tegen elkaar en dat leverde letterlijk het nodige vuurwerk op. Het zal ze wel een smak geld aan boetes van de UEFA opleveren, maar niemand die zich daar (in tegenstelling tot hier in het bekrompen Nederland) druk over zal maken. Het leverde hoe dan ook echt prachtige beelden op.

(foto’s via Pro Shots/Action Images)

De nieuwe collectie van PGWEAR is vanaf nu verkrijgbaar op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Alle bestellingen binnen Nederland en België worden vanaf 50 euro gratis verzonden!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteit

  Kaarten APOEL goedkoper dan in 2014

  In het uitvak

  Uitstekende Europese awayday voor PSV in Basel

  Against Modern FootballIn de actualiteit

  De Champions League wordt steeds meer een privé feestje

  Het seizoen van

  Het seizoen van: AFC Ajax