In de fotoreportages

Ook in de Champions League kan het nog…

In de plastic Champions League vol koopclubjes van oliesjeiks en oligarchen zijn er godzijdank ook nog uitzonderingen waar je als liefhebber van supporterscultuur nog een stramme kabouter van kunt krijgen. Apoel Nicosia en Borussia Dortmund speelden gisteren tegen elkaar en dat leverde letterlijk het nodige vuurwerk op. Het zal ze wel een smak geld aan boetes van de UEFA opleveren, maar niemand die zich daar (in tegenstelling tot hier in het bekrompen Nederland) druk over zal maken. Het leverde hoe dan ook echt prachtige beelden op.

(foto’s via Pro Shots/Action Images)

Het is SALE op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Wees er snel bij, want op = altijd ook echt op!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  Against Modern FootballAjax Champions League

  Ajax komt eraan, Londen is in paniek!

  In de actualiteit

  UEFA straft Ajax opnieuw

  ColumnsIn de actualiteit

  UEFA: de massamoordenaar van het voetbal

  In de actualiteit

  Galatasaray SK: De leeuwen brullen