Actie: De hele maand mei geen verzendkosten in onze shop!

In de fotoreportages

Ook in de Champions League kan het nog…

In de plastic Champions League vol koopclubjes van oliesjeiks en oligarchen zijn er godzijdank ook nog uitzonderingen waar je als liefhebber van supporterscultuur nog een stramme kabouter van kunt krijgen. Apoel Nicosia en Borussia Dortmund speelden gisteren tegen elkaar en dat leverde letterlijk het nodige vuurwerk op. Het zal ze wel een smak geld aan boetes van de UEFA opleveren, maar niemand die zich daar (in tegenstelling tot hier in het bekrompen Nederland) druk over zal maken. Het leverde hoe dan ook echt prachtige beelden op.

(foto’s via Pro Shots/Action Images)

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Support ons daar om alle banners van de website af te krijgen! Nu gratis verzending tot eind mei!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  Dit was het weekend

  Dit was het weekend

  In de geschiedenisboeken

  Wenen 1995: kroon op het kunstwerk van het gouden Ajax van de jaren 90

  In de geschiedenisboeken

  In De Geschiedenisboeken: Van der Sar held in finale Champions League

  Against Modern FootballAjax Champions League

  Ajax komt eraan, Londen is in paniek!