In de actualiteit

Ontwaakt de slapende reus nu echt?

Als aandeelhouders bij Act As One hebben we ondanks onze neutraliteit wel een zwak voor Royal Antwerp F.C. De Great Old is in potentie één van de grootste clubs bij onze zuiderburen, maar door jarenlang mismanagement en wanbeleid komt het er nooit uit daar. Toch lijkt het erop dat er nu echt wat staat te gebeuren bij de club en dat is vooral te danken aan de Antwerp Community Trust. Deze bevlogen groep mensen werkt heel hard aan een nieuw Antwerp, een club waar supporters ook eindelijk een stem krijgen. Dit enthousiasme lijkt zijn vruchten af te werpen en dat is al meteen terug te zien ook op het veld en de tribunes. RAFC speelde een paar dagen geleden een oefenwedstrijd tegen het ook fijne KV Mechelen en het kreeg daarbij de steun van maar liefst 9000 supporters die zeer luidruchtig aanwezig waren. Zou de slapen de reus nu echt gaan ontwaken? Wij hopen het van harte!

(foto op de homepagina met dank aan de officiële webstek van de club)

De nieuwe collectie van PGWEAR is vanaf nu verkrijgbaar op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Alle bestellingen binnen Nederland en België worden vanaf 50 euro gratis verzonden!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  Oost-Europa

  Viktoria Plzen: Tegenstander Antwerp

  In de actualiteit

  Tribune 2: naderend afscheid van een icoon

  Groundhopping

  De groundhop: Afscheid nemen van T2

  België & NederlandIn de fotoreportages

  Fotoreportage Royal Antwerp Football Club