Actueel

Onschuldig tot het tegendeel bewezen is

In de voetballerij is het de normaalste zaak om een stadionverbod aan je broek te krijgen voordat er ook maar iets bewezen is en ook FC Emmen doet daar vrolijk aan mee.

Voorafgaand aan het duel tussen AGOVV en FC Emmen zijn er wat vechtpartijen geweest en zijn er vernielingen aangericht en volgens de club waren de supporters die onderstaande en zeer gênante brief (lees die maar eens goed door!) kregen hier allemaal bij betrokken. Nu zijn vechtpartijen en sloopwerkzaamheden natuurlijk niet goed te praten, maar dat het in de voetbalwereld normaal is om mensen al te veroordelen voordat er ook maar een greintje bewijs is, is minstens net zo kwalijk. Dat deze stadionverboden dan bovendien nog worden uitgedeeld door iemand die zijn middelbare school blijkbaar niet heeft afgemaakt maakt het helemaal een lachertje.

We wensen de mannen die nu de dupe zijn van het gedrag van anderen en het amateurisme van FC Emmen heel veel sterkte. Misschien is het een idee om het een en ander eens te laten toetsen door advocaat Christian Visser, die sinds kort actief is op Twitter onder het account @Voetbaladvocaat (lees je mee Christian?).

(Dank aan Onder het Hunebed)

Martijn Benjamin
Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden vooral naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van 072DESIGN en PGWEAR Nederland.

Reageren is niet mogelijk.

0 %