Against Modern Football

Ons soort jongens

We werden gek gebeld, gemaild en getwitterd met de mededeling dat we op nu.nl werden genoemd.  Menno Pot legt even precies uit hoe wij als makers van In de Hekken kijken naar het supportersleven en het voetbal van nu.

Mijn favoriete voetbalwebsites zijn geen nieuwssites die alle transfers en blessure-updates als eerste melden, en ook geen nieuwssites over mijn eigen favoriete club. Als ik ’s ochtends mijn computer aanzet, kijk ik eerst op Football Culture, daarna op Door de Benen en In de Hekken, en daarna op Voetblah en het Engelse When Saturday Comes.

En daarna is er koffie.

Het zijn allemaal sites vanuit supportersperspectief, die zich vrij nadrukkelijk als ‘clubneutraal’ manifesteren. Ze vinden voetbalcultuur belangrijker dan de moderne voetbalindustrie, het geleuter over megatransfers en zaaddodend serieuze wedstrijdanalyses. Ze bekijken het voetbal zoals ik dat zelf met de jaren ook ben gaan doen…

lees verder op Nu.nl

De nieuwe collectie van PGWEAR is vanaf nu verkrijgbaar op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Alle bestellingen binnen Nederland en België worden vanaf 50 euro gratis verzonden!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  In de schijnwerpers

  Supporterscultuur FC Volendam: smacht naar succes

  Support vanuit het buitenland

  Support vanuit het buitenland #4: Erwan uit Parijs

  In de actualiteit

  Het Total Football Festival

  In de actualiteit

  Het is weer Bal!