Against Modern Football

Ondanks verplichte afstand…

De foto’s dateren al van 10 november (we lopen hier en daar wat achter), maar zelfs drie weken later is het nog niet te laat om de B.T.E. een hart onder de riem te steken. Net als bij De Graafschap worden de fanatieke jongens stelselmatig getreiterd door hun club en uit protest weigeren ze daarom nog langer naar wedstrijden te gaan. Het is tijd dat Heracles Almelo kapt met die onzin, zonder de B.T.E. is de club nergens!

(Dank Mike)

De nieuwe collectie van PGWEAR is vanaf nu verkrijgbaar op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Alle bestellingen binnen Nederland en België worden vanaf 50 euro gratis verzonden!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteit

  Erve Asito: stadionnaam blijkt heilig

  Against Modern FootballIn de actualiteit

  Erve Asito: nieuw commercieel dieptepunt in voetbalwereld

  In de actualiteit

  Onze clubliefde komt recht uit ons hart

  In de actualiteit

  Aan de bitterballen