In de actualiteit

Omdat je helden nooit moet vergeten

In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR

Dat Coen Moulijn één van de grootste Feyenoorders allertijden is, bleek al tijdens het massale eerbetoon dat Rotterdam hem bracht tijdens zijn uitvaart. De Erasmusbrug stond letterlijk in vuur en vlam voor de legende van Zuid en de Coolsingel zag zwart van de mensen. Naast een mooie herinnering aan de uitvaart van Moulijn hebben de Rotterdammers er nu een permanente herinnering bij. Een levensgrote muurschildering in de Bloklandstraat door kunstenaar Erik van Zijst. Eindelijk een Zijst (Zeist) die de supporterscultuur wel begrijpt!

Credits gaan naar het prachtige De Feijenoorder,  waar je ook als neutrale voetballiefhebber heerlijk rond kunt hangen.

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  Feyenoord Europa Cup 1In de actualiteit

  Feyenoord Europa Cup 1: waar liefdes samenkomen

  In de videotheek

  2012: Het jaar van de supporters

  In de actualiteitIn de fotoreportages

  Afscheid van een clubicoon