In de fotoreportages

Omdat het voetbal van ons is

In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR

We trappen met SV Austria Salzburg een beetje een open deur in, maar die jongens uit Oostenrijk zijn zo goed bezig dat je wel aandacht aan ze moet besteden. In de Hekken denkt in plaatjes en laat er nu een briljante fotograaf rondlopen bij Austria. Thomas Schernthanner volgt de club, maar vooral de supporters van Austria Salzburg op de voet en dat levert hele mooie plaatjes op.

Een diavoorstelling van al zijn supportersfoto’s is hier te vinden. Mocht je het verhaal van Austria Salzburg nog niet kennen dan is dit artikel een aanrader.

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  Against Modern Football

  In Salzburg nur die Austria!

  In de fotoreportages

  Dronken van de liefde

  Against Modern Football

  De bebloede handen van Red Bull Salzburg