In de fotoreportages

Een ode aan het juichen

In de Hekken Shop

Vliegende bekers bier, vallende mensen en kwijtgeraakte kledingstukken. Niets is zo mooi als een ontploffende tribune na een doelpunt. De uitzinnige vreugde en de oprechte emoties die getoond worden door de juichende supporters, soms wordt zo’n moment prachtig vastgelegd door een fotograaf. Een momentopname van het juichende volk, dit is een ode aan het juichen. Kijk en geniet. Voel je vrij om in de reacties mooie ‘juich’ foto’s te plaatsen.

In de Hekken Shop
In de Hekken Shop
Over de schrijver

Mijn naam is David Schulpen, ik ben student aan de Universiteit van Tilburg. In het weekend ben ik in mijn geboortestad: Sittard. Een van de hoofdredenen hiervan is, is dat ik sinds mijn elfde iedere thuiswedstrijd te vinden ben op de ‘terraces’ van Fortuna Sittard, waar ik fanatiek mijn clubje nao veure schreeuw.
Ook leuk om te lezen...
In de actualiteitStart de Normalisatie

Start de normalisatie: bizarre stadionverbod soap na juichmoment

In de videotheek

Juichen!

In de fotoreportages

Wat een ontlading!

In de videotheek

Je hebt juichen en juichen