In de fotoreportages

Een ode aan het juichen

Vliegende bekers bier, vallende mensen en kwijtgeraakte kledingstukken. Niets is zo mooi als een ontploffende tribune na een doelpunt. De uitzinnige vreugde en de oprechte emoties die getoond worden door de juichende supporters, soms wordt zo’n moment prachtig vastgelegd door een fotograaf. Een momentopname van het juichende volk, dit is een ode aan het juichen. Kijk en geniet. Voel je vrij om in de reacties mooie ‘juich’ foto’s te plaatsen.

Het is SALE op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Wees er snel bij, want op = altijd ook echt op!

David Schulpen
Over de schrijver

Mijn naam is David Schulpen, ik ben student aan de Universiteit van Tilburg. In het weekend ben ik in mijn geboortestad: Sittard. Een van de hoofdredenen hiervan is, is dat ik sinds mijn elfde iedere thuiswedstrijd te vinden ben op de ‘terraces’ van Fortuna Sittard, waar ik fanatiek mijn clubje nao veure schreeuw.
  Ook leuk om te lezen...
  In de videotheek

  Juichen!

  In de fotoreportages

  Wat een ontlading!

  In de videotheek

  Je hebt juichen en juichen