Fotoreportages

Ode aan de hekkenhanger VII

Dat er niets lekkerder is dan het hangen in de hekken bewijzen jullie als inzenders van de foto’s ook weer in editie VII van ‘Ode aan de hekkenhanger!

Jordan hangt heerlijk bij Celtic! Saillant detail: bij Jordan is de liefde voor Celtic er met de paplepel ingegoten. Zijn initialen zijn J.O.C.K. en daarmee is hij vernoemd naar de Big man Jock Stein.

Onze vriend Tom van Groundhopper.nl bezoekt heel veel wedstrijden en spot daarom met regelmaat echte hekkenhangers. Bovenstaande foto is gemaakt bij Dukla-Slavia op 23 september.

En deze bij Trier-Wormatia Worms op 1 september (meer van dit uiteraard ook via zijn Facebookpagina!)

In de hekken gaan hangen omdat je ons in je achterhoofd hebt als je mooie hekken tegenkomt, mooier kan het bijna niet. We zien Ray in de hekken voor FC Emmen tegen SC Veendam.

Ook Roy maakte nog even gebruik van hetzelfde hek!

FC Groningen dook in Zwolle ook lekker die hekken in!

(Dank aan Glenn, Tom, Sytze en Warffum on Tour)

Jouw foto’s in de volgende editie van ‘Ode aan de hekkenhanger’? Mail ze door naar [email protected] of via @indehekken.

Martijn Benjamin
Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden vooral naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van 072DESIGN en PGWEAR Nederland.

Reageren is niet mogelijk.

0 %