Actie: De hele maand mei geen verzendkosten in onze shop!

In de actualiteit

NSVV tóch naar de volgende ronde ondanks vuurwerkincident

Afgelopen zaterdag was In de Hekken bij de playoffswedstrijd voor promotie naar de Eerste Klasse tussen NSVV – VV Altena. Zoals voor velen bekend is, werd de heerlijke voetbalmiddag overschaduwd door een vuurwerkincident (KLIK!). Doordat knalvuurwerk vlakbij de doelman van de uitploeg tot ontploffing kwam, werd de wedstrijd afgelast. Een nieuwe datum werd dus gezocht om de wedstrijd te laten inhalen.

Update

Ondanks het vuurwerkincident is NSVV door naar de tweede ronde van de playoffs voor promotie naar de Eerste Klasse. Altena wilde graag op een neutraal terrein spelen, maar daar heeft de KNVB geen oren naar. Woensdag 5 juni stond als nieuwe speeldatum gepland, maar Altena vond dit geen geschikte datum. Toen de KNVB voorstelde om de wedstrijd aanstaande zaterdag bij NSVV te laten spelen, weigerde Altena, waarna de KNVB het besluit heeft genomen om de Nieuwendijkers uit de playoffs te halen. Dit leidde tot verschillende reacties op social media.

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Support ons daar om alle banners van de website af te krijgen! Nu gratis verzending tot eind mei!

Danny Otto
Over de schrijver

Trotse supporter van ADO Den Haag, aanwezig op vak O (Midden-Noord). Enorme voetballiefhebber die bij elke buitenlandse trip de voetbalcultuur wil proeven.