Actueel

November 2017: Brigata Tifosi, ouderwetse Leipzig derby

Het jaar 2017 zit er bijna op en de tijd is aangebroken om terug te blikken op het afgelopen jaar. In de Hekken blikt per maand terug op de belangrijkste gebeurtenissen. Vandaag is het de beurt aan de maand november, waarin onder andere Brigata Tifosi liet zien waarom wij een enorme fan van hun zijn en een ouderwetse Leipzig derby. 

‘The Most Batshit Mental Friendly Ever’

In november stond de vriendschappelijke wedstrijd tussen Aris en Boca Juniors op het programma. In Thessaloníki namen de twee ploegen, die bekend staan om hun imposante sfeer op de tribunes, het tegen elkaar op. Over de wedstrijd ging het amper, want de sfeer was fenomenaal. De mannen van COPA90 warren er bij en in een vijf minuten durende reportage werd de dag schitterend samengevat.

Leipzig derby

Op een doordeweekse dag werd om 14.00 uur de derby tussen 1. FC Lokomotive Leipzig en BSG Chemie Leipzig gespeeld. Het tijdstip weerhield de fans absoluut niet om vol uit te pakken. Beide supporters staken de nodige pyro af, waardoor de wedstrijd tot tweemaal toe werd stilgelegd.

Heerlijke voetbalavond in Doetinchem

De mannen Brigata Tifosi zijn al jaren lekker bezig: heerlijke sfeer, volle uitvakken en prachtige doeken. Ook dit seizoen is de Vijverberg al meermaals het toneel geweest voor heerlijke voetbalavonden. Onder meer de affiches De Graafschap – Go Ahead Eagles en De Graafschap – Fortuna Sittard waren genieten geblazen: mooie sfeer, volle uitvakken en grote doeken van Brigata Tifosi.

Eind november stond er weer een topper op het programma: De Graafschap – NEC. De ploeg uit Nijmegen werd gesteund door een vol en sfeervol uitvak. Brigata Tifosi stal de show met wellicht de mooiste sfeeractie in Nederland van het seizoen 2017/2018 tot op heden. Kijk en geniet van enkele plaatjes!

 

In de Hekken
In de Hekken brengt vanaf 2010 een doorlopende ode aan de voetbalsupporter, en is sinds die tijd één van de grootste websites voor (fanatieke) voetbalsupporters in Nederland en België.

Reageren is niet mogelijk.

0 %