Groundhopping

Nostalgie in België

Ook hier een fanatiek sfeertje

Afgelopen zondag waren Hekkenhangers Stadiongebod en Dave aanwezig in België voor twee leuke potjes. De reis ging eerst naar Harelbeke voor de burenruzie tussen de plaatstelijke FC en het gehate Ingelmunster. Hierna werd er koers gezet naar het nabij gelegen Kortrijk voor de play-off tegen Charleroi. Beiden wedstrijden riepen veel nostalgie op vanwege de heerlijke stadions en de bijbehorende sfeer. Heerlijk, een dagje voetbal op de staantribunes met een pintje erbij. De onderstaande foto’s roepen nostalgie op en spreken voor zich!

De nieuwe collectie van PGWEAR is nu verkrijgbaar op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk voor Nederland en België. Gratis verzending vanaf 50 euro!

Martijn M.
Over de schrijver

Martijn is redacteur en vaste schrijver voor In De Hekken. Daarnaast beheert hij de In De Hekken Instagram pagina. In enkele woorden: Globetrotter, interesse in andere culturen en geschiedenis, fotografie en groundhoppen en een flink gevoel voor rechtvaardigheid. Geen wonder dat hij vaste schrijver is voor de rubriek "Vergane Glorie" en dat hij zijn licht laat schijnen op voetbalwetgeving en voetbal-randzaken in het zuiden van Nederland en België. Check ook zijn zeer interessante website.
  Ook leuk om te lezen...
  Vergane Glorie

  Vergane Glorie: Voetbalmonument Het Drie Lindenstadion

  Vergane Glorie

  Vergane glorie: toen Poznań nog in bloei stond

  GroundhoppingIn de actualiteit

  Stadion Gospin Dolac - Parel van de Balkan

  DuitslandGroundhoppingIn de actualiteit

  Union Berlin, Unsere Liebe!