Actie: De hele maand mei geen verzendkosten in onze shop!

Groundhopping

Nostalgie in België

Ook hier een fanatiek sfeertje

Afgelopen zondag waren Hekkenhangers Stadiongebod en Dave aanwezig in België voor twee leuke potjes. De reis ging eerst naar Harelbeke voor de burenruzie tussen de plaatstelijke FC en het gehate Ingelmunster. Hierna werd er koers gezet naar het nabij gelegen Kortrijk voor de play-off tegen Charleroi. Beiden wedstrijden riepen veel nostalgie op vanwege de heerlijke stadions en de bijbehorende sfeer. Heerlijk, een dagje voetbal op de staantribunes met een pintje erbij. De onderstaande foto’s roepen nostalgie op en spreken voor zich!

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Support ons daar om alle banners van de website af te krijgen! Nu gratis verzending tot eind mei!

Martijn M.
Over de schrijver

Martijn is redacteur en vaste schrijver voor In De Hekken. Daarnaast beheert hij de In De Hekken Instagram pagina. In enkele woorden: Globetrotter, interesse in andere culturen en geschiedenis, fotografie en groundhoppen en een flink gevoel voor rechtvaardigheid. Geen wonder dat hij vaste schrijver is voor de rubriek "Vergane Glorie" en dat hij zijn licht laat schijnen op voetbalwetgeving en voetbal-randzaken in het zuiden van Nederland en België. Check ook zijn zeer interessante website.
  Ook leuk om te lezen...
  GroundhoppingIn de actualiteit

  FC Sheriff: een voetbalreis door dwergstaat Transnistrië

  In de actualiteit

  Welkom in België

  Vergane Glorie

  Vergane Glorie: Voetbalmonument Het Drie Lindenstadion

  Vergane Glorie

  Vergane glorie: toen Poznań nog in bloei stond