Groundhopping

Nostalgie bij Berchem Sport

In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR

Ein-de-lijk… We zijn los. Nu het voetbalseizoen in Europa is begonnen, kunnen we weer genieten van de mooie momenten van beroemde, minder bekende en roemrijke clubs. Het maakt niet uit of die club nu ergens om de prijzen meedoet, of onderaan bungelt in een veredelde onderafdeling van de amateurs; liefde voor je club heb je altijd. Er zijn van die clubs waar de liefde een mooie indruk op je maakt. Zo gebeurde dat gisteren in het Antwerpse bij de roemrijke club Berchem Sport. Het oude Ludo Coeckstadion stamt uit de tijd dat De Bosuil van Antwerp FC en het Olympisch Stadion van Beerschot werden gebouwd. Het is niet groot, maar het ademt die gemoedelijke en oude voetbalsfeer uit. Het stadion is genieten geblazen, vooral voor groundhoppers, voetbalromantici en voetbalgeschiedkundigen. Geniet van de foto’s en aan alle mede-voetbalfans: Een mooi en goed seizoen toegewenst, met een paar hele mooie kippenvelmomenten!

IMG_0862b

Op bezoek bij het nostalgische stadion van Berchem Sport

IMG_0948b2

Een ondergaande zon zorgt voor een prachtig plaatje in het nostalgische stadion van Berchem Sport

IMG_0937b2

Moeder Natuur kan ook genieten van het Lude Coeckstadion

IMG_0906b2

Twee fans kijken aandachtig hoe hun favoriete club Berchem Sport het tegen Grimbergen doet

IMG_0981b2

Fans van het eerste uur?

IMG_0993b2

Mooi begin van een (groundhop)seizoen!

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

Martijn M.
Over de schrijver

Martijn is redacteur en vaste schrijver voor In De Hekken. Daarnaast beheert hij de In De Hekken Instagram pagina. In enkele woorden: Globetrotter, interesse in andere culturen en geschiedenis, fotografie en groundhoppen en een flink gevoel voor rechtvaardigheid. Geen wonder dat hij vaste schrijver is voor de rubriek "Vergane Glorie" en dat hij zijn licht laat schijnen op voetbalwetgeving en voetbal-randzaken in het zuiden van Nederland en België. Check ook zijn zeer interessante website.
  Ook leuk om te lezen...
  DuitslandGroundhoppingIn de actualiteitIn de fotoreportages

  In en rondom het Ruhrgebied: van het Leimbachstadion tot Zeche Zollverein

  In de actualiteit

  Sporting Kampenhout: Balancerend tussen nationaal en regionaal voetbal

  GroundhoppingIn de actualiteit

  FC Sheriff: een voetbalreis door dwergstaat Transnistrië

  In de actualiteit

  Welkom in België