In de actualiteit

Normen en waarden

Afgelopen vrijdag verscheen er een artikel op de site van AZ met als titel ‘veel hinder door negeren sta-verbod‘ en daar moest ik ineens weer even aan denken toen ik het wederom tenenkrommende media optreden van  Gertjan Verbeek gisteren zag op Eredivisie Live.

Supporters die proberen om door het oervervelende geklapper, de meest irritante stadionspeaker van Nederland en het tien minuten voor tijd massaal weglopende kutpubliek heen te breken worden weggezet als mensen die geen normen en waarden hebben, terwijl een trainer die zich wekelijks zeer onbeschoft toont op- en rondom het veld en in de media mag daar gewoon mee doorgaan omdat dit voor diezelfde club blijkbaar heel normaal is. Boter op je hoofd hebben noemen we dat.

De nieuwe collectie van PGWEAR is nu verkrijgbaar op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk voor Nederland en België. Gratis verzending vanaf 50 euro!

In de Hekken
Over de schrijver

In de Hekken brengt vanaf 2010 een doorlopende ode aan de voetbalsupporter, en is sinds die tijd één van de grootste websites voor (fanatieke) voetbalsupporters in Nederland en België.
  Ook leuk om te lezen...
  België & Nederland

  AZ keert terug op 'holy ground' met bloedstollende ontknoping

  Het seizoen vanIn de actualiteit

  Het seizoen van: AZ

  België & NederlandIn de fotoreportages

  Heerlijke Corteo van AZ Alkmaar

  In de actualiteit

  De domste buscombi ooit