Eredivisie

Moet Feyenoord spandoeken weghalen voor de bekerfinale?

Moet Feyenoord spandoeken weghalen voor de bekerfinale? Dat is de vraag die dit weekend veelvuldig wordt besproken op sociale media. 

Supporters van Feyenoord startten begin dit seizoen een actie om de club en het elftal (financieel) te steunen. Supporters kunnen voor vijf euro per stoel een spandoek kopen. Hoe meer stoelen je koopt, hoe groter je spandoek. Met dank aan FSV De Feijenoorder, FRFC1908, Feyenoord  en met steun van FR12, Cabras Feliz, De Noordzijde en diverse supportersgeledingen is de actie een groot succes. De Kuip ligt bijna vol.

Spandoeken Feyenoord

Ondanks dat we liever in het stadion hadden gezeten, vinden we het fijn om weer iets van supporterscultuur in De Kuip te zien. Daaraan dreigt nu een eind te komen: de bekerfinale komt eraan.

De KNVB, Vitesse en Ajax zullen weleens spelbreker kunnen gaan worden in deze situatie. Ondergetekende, niet toevallig Feyenoord supporter, wil graag dat de spandoeken blijven liggen. Echter is het volledig begrijpelijk, en dat is ook de breed gedragen mening binnen onze redactie, dat de Kuip op dat moment een neutraal terrein is. Er moet dus een oplossing komen en daarbij zullen compromissen gesloten moeten worden.

Moet Feyenoord de spandoeken weghalen voor de bekerfinale? Deze vraag stelden we ook op Twitter en Instagram. Meer dan de helft van onze volgers vindt dat de spandoeken weggehaald moeten worden.

https://twitter.com/indehekken/status/1368624342804922375?s=20

 

Stefan van Leeuwen
Liefhebber van de supporterscultuur, regelmatig te vinden met camera op de tribunes in binnen- en buitenland.

    Reageren is niet mogelijk.

    0 %