Actueel

Nieuwe ronde, nog meer kansen

Op 17 augustus van 2010 ging In de Hekken online en sindsdien zijn de dingen zijn snel gegaan. Ons uitgangspunt was een site maken waar we zelf plezier aan konden beleven en dat is aardig gelukt tot nu toe. We hadden er echter niet op gerekend dat het allemaal zo zou ontploffen. Het hoogtepunt noteerden we afgelopen donderdag toen bleek dat onze hostingprovider de site offline had gehaald omdat we over de datalimiet heen waren geknald. 60 Gigabyte per maand blijkt niet genoeg meer en dat is allemaal aan jullie te danken. Natuurlijk hebben Menno Pot en Chris van Nijnatten een extra zetje gegeven, maar zonder jullie en jullie connecties op andere voetbalgerelateerde websites en fora hadden we niets bereikt.

Waar wij eigenlijk dachten dat het vijf voor twaalf was voor de echte voetbalsupporter is ons in de laatste maanden duidelijk geworden dat we er nog zijn en dat we nog net zo fanatiek zijn als vroeger. Alleen waar wij ons vroeger vol op onze beleving als supporter konden storten zijn we nu meer bezig met het strijden tegen de onzinregels en commerciële uitbuiting van de sport die ooit de onze was. Langzamerhand ontstaat er dankzij de strijd tegen het “moderne voetbal” wat eensgezindheid onder supporters van verschillende clubs en daar genieten we van.

In 2011 gaan we door met wat we al deden, omdat we het leuk vinden en eerlijk gezegd ook omdat we inmiddels niet meer zonder de schouderklopjes kunnen. We zijn ook met iets anders bezig en daarvoor hebben we wat hulp nodig. We zijn op zoek naar webdesigners en grafisch ontwerpers die ons willen ondersteunen bij een een nieuw project. Heb jij het beste voor met de Nederlandse supporter en hoef je daar net als wij geen eurocent aan te verdienen dan zien we je mailtje graag verschijnen via [email protected].

2011, het jaar dat we met z’n allen een keiharde poging gaan wagen om ons voetbal terug te pakken. Is dat te ambitieus? Misschien wel, maar het niet proberen en dan achteraf concluderen dat we onze sport kapot hebben laten maken door mensen die helemaal niets met voetbal hebben lijkt ons geen optie meer eigenlijk.

Martijn Benjamin
Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden vooral naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van 072DESIGN en PGWEAR Nederland.

Reageren is niet mogelijk.

0 %