in-de-hekken-shop

Het heeft ons letterlijk bloed, zweet en tranen gekost, maar de nieuwe In de Hekken Shop staat online en is groter dan ooit! Op dit moment is ons assortiment verdrievoudigd, maar daar komen in de komende weken nog heel wat producten bij. Zo staat lang nog niet de hele retro-collectie online en zal het boekenassortiment nog flink groeien.

Nieuwe collectie COPA

De lancering van onze nieuwe webshop betekent meteen de lancering van de nieuwe collectie van COPA Football. Bekijk alle nieuwe hebbedingen hier.

Aanbieding

Om de opening van de winkel te vieren hebben we natuurlijk meteen een actie: bestel deze week (t/m 11 augustus) voor 50 euro (uiteraard zonder verzendkosten) in de winkel en je krijgt van ons een Against Modern Football sjaal (echt weer voor ook ;-)) naar keuze cadeau! (geef de kleur even aan via de opmerkingen in de bestelprocedure).

In de Hekken Nieuwsbrief

Om helemaal compleet te zijn introduceren we ook de In de Hekken Nieuwsbrief waarvoor je jezelf hieronder in kunt schrijven. We gaan er naar streven om een mooie mix aan te bieden van artikelen en producten en deze zullen we op een zeer beschaafd volume op jullie afsturen (maximaal 1 x per maand).

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

* Vereist veld


Martijn Benjamin
Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden vooral naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van 072DESIGN en PGWEAR Nederland.

Ook leuk om te lezen

Reageren is niet mogelijk.