In de actualiteit

Nieuw online magazine: Awaydays NL

Online magazine Awaysdays NL
In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR

De plannen dateren al van medio 2015, toen de jongens van Awaydays NL een oproep op hun Facebook pagina plaatsten voor mensen die mee wilden werken aan een online magazine. Een weekje geleden mocht het er dan eindelijk zijn en vol trots presenteerden de mannen het eerste nummer van hun online magazine.

En dat magazine is online en gratis te lezen.

Online magazine Awaydays NL

Online magazine Awaydays NL

In het magazine is er plaats voor verhalen van spelers en interviews met spelers. Zo is het interview met Hamid Zarbaf van HCC een aardige, waarin je de wedstrijd van HCC tegen AZ door zijn ogen beleeft. Maar er is ook ruimte voor Maxime Grasman, de 21-jarige communicatie-studente die in het uitvak bij Almere City werkt en door veel voetbalfans wordt opgemerkt. Daarnaast zijn er diverse spelers die hun ervaringen en meningen over uitsupporters geven. Een van hen is voormalig Feyenoord-speler John de Wolf, die een uitgesproken mening over De Klassieker zonder uitfans heeft. Al met al een leuk magazine, dat lekker wegleest op het scherm van je tablet. Na Panenka Magazine, Staantribune en Santos, is er een vierde magazine in Nederland dat aandacht besteedt aan (een vorm van) voetbalcultuur. We wensen de mannen van Awaydays NL veel succes en plezier toe met hun magazine!

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

In de Hekken
Over de schrijver

In de Hekken brengt vanaf 2010 een doorlopende ode aan de voetbalsupporter, en is sinds die tijd één van de grootste websites voor (fanatieke) voetbalsupporters in Nederland en België.
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteitIn de fotoreportagesUltras/fanatieke supporters

  Santos FC: Braziliaanse volksclub

  In de actualiteitIn de videotheek

  Rivalen in São Paulo eren Chapecoense

  In de actualiteit

  Leesvoer: Staantribune!

  In de Boeken

  Panenka Magazine