Actueel

Nieuw online magazine: Awaydays NL

De plannen dateren al van medio 2015, toen de jongens van Awaydays NL een oproep op hun Facebook pagina plaatsten voor mensen die mee wilden werken aan een online magazine. Een weekje geleden mocht het er dan eindelijk zijn en vol trots presenteerden de mannen het eerste nummer van hun online magazine.

En dat magazine is online en gratis te lezen.

Online magazine Awaydays NL

Online magazine Awaydays NL

In het magazine is er plaats voor verhalen van spelers en interviews met spelers. Zo is het interview met Hamid Zarbaf van HCC een aardige, waarin je de wedstrijd van HCC tegen AZ door zijn ogen beleeft. Maar er is ook ruimte voor Maxime Grasman, de 21-jarige communicatie-studente die in het uitvak bij Almere City werkt en door veel voetbalfans wordt opgemerkt. Daarnaast zijn er diverse spelers die hun ervaringen en meningen over uitsupporters geven. Een van hen is voormalig Feyenoord-speler John de Wolf, die een uitgesproken mening over De Klassieker zonder uitfans heeft. Al met al een leuk magazine, dat lekker wegleest op het scherm van je tablet. Na Panenka Magazine, Staantribune en Santos, is er een vierde magazine in Nederland dat aandacht besteedt aan (een vorm van) voetbalcultuur. We wensen de mannen van Awaydays NL veel succes en plezier toe met hun magazine!

In de Hekken
In de Hekken brengt vanaf 2010 een doorlopende ode aan de voetbalsupporter, en is sinds die tijd één van de grootste websites voor (fanatieke) voetbalsupporters in Nederland en België.

Reageren is niet mogelijk.

0 %