In de actualiteit

Nieuw Noord verzet zich tegen stadionverboden

Nieuw Noord heeft zich verzet tegen het functioneren van Ineke Tietsma en Jan Kraak. Tietsma, primaire adviseur van de gemeente Heerenveen omtrent voetbal, en Kraak, politiefunctionaris, hebben meerdere malen straffen uitgedeeld aan onschuldige supporters, zo vinden de fans van SC Heerenveen. Eerder, tijdens de Derby van het Noorden, hield Nieuw Noord al een protestactie (klik!).

Borden

In Heerenveen hangen er nu veel borden met de tekst ”Ineke Tietsma houdt van straf’ en ”Jan Kraak vertelt sprookjes”. De supporters zijn niet blij met de stadionverboden die 31 supporters hadden gekregen naar aanleiding van de uitwedstrijd tegen VVV Venlo. Inmiddels zijn de 31 stadionverboden omgezet in een waarschuwing en mogen deze supporters ‘gewoon’ weer het stadion in, zo weet Roelof de Vries te melden.

De nieuwe collectie van PGWEAR is vanaf nu verkrijgbaar op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Alle bestellingen binnen Nederland en België worden vanaf 50 euro gratis verzonden!

In de Hekken
Over de schrijver

In de Hekken brengt vanaf 2010 een doorlopende ode aan de voetbalsupporter, en is sinds die tijd één van de grootste websites voor (fanatieke) voetbalsupporters in Nederland en België.
  Ook leuk om te lezen...
  België & Nederland

  Derby van het Noorden overschaduwd door stadionverboden Heerenveen

  In de actualiteitWe spraken met

  We spraken met: FeanOnline

  In de actualiteit

  SC Heerenveen - FC Groningen: terug naar af

  In de actualiteit

  Mooiste sfeeracties: week 15