In de actualiteit

Nieuw Noord combiprotest

De omwisselcombi is een hel voor de fanatieke voetbalsupporter, zo ook voor de supporters van SC Heerenveen. De jongens van Nieuw Noord wilden voor de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle een busreis organiseren en hadden het plan opgevat om in Steenwijk een drankje te drinken voor de wedstrijd. Omdat Steenwijk al aardig richting Zwolle is leek het ze wel wat om de kaarten daar ook om te wisselen. Hiervoor dienden ze verschillende vriendelijke verzoeken in bij alle instanties die uiteraard alle zonder goede argumenten werden geweigerd.

zwolleawaygroot

Waar ze hadden kunnen conformeren hebben ze bij Nieuw Noord gekozen voor de ‘confrontatie’. De busreis gaat door en de (mini) kroegentocht in Steenwijk ook, gewoon om een statement te maken tegen de betutteling. De supporters verzamelen nu in Heerenveen, drinken een biertje in Steenwijk, gaan vervolgens weer naar Heerenveen om de kaarten om te wisselen en gaan dan richting Zwolle om hun club aan te moedigen en een dikke middelvinger op te steken richting diegenen die het supportertje pesten tot volkssport nummer 1 hebben gemaakt.

De nieuwe collectie van PGWEAR is vanaf nu verkrijgbaar op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Alle bestellingen binnen Nederland en België worden vanaf 50 euro gratis verzonden!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteitWe spraken met

  We spraken met: FeanOnline

  In de actualiteit

  SC Heerenveen - FC Groningen: terug naar af

  In de actualiteit

  Je hebt niet in de gaten wat je allemaal met me doet

  In de actualiteit

  FEU Zwolle viert 5 jaar jubileum