Actueel

Nieuw leven voor HFC Haarlem?

In een interview met Haarlem 105 gaf Erik de Vlieger aan dat hij bezig is met het terugbrengen van HFC Haarlem. De zakenman, die niet onomstreden is (als we mogen geloven wat we lezen) staat bekend als groot Haarlem liefhebber en was in het verleden al regelmatig betrokken bij de club. De Vlieger was onder andere initiatiefnemer van een nieuw stadion (Oostpoort) in Haarlem, maar dat plan mislukte na vele jaren gesteggel tussen veel partijen.

hfc haarlem

In het gesprek met de lokale zender laat de Vlieger weten samen met anderen bezig te zijn met de club, maar gaf ook duidelijk aan dat hij niets durft te beloven omdat er heel veel factoren zijn om rekening mee te houden. Ergens klonk (klik hier voor het hele interview in MP3 formaat) het wat vrijblijvend allemaal, maar het zou voor al die Haarlem-supporters die nog dagelijks met hun club bezig zijn wel heel erg tof zijn als de Roodbroeken een glorieuze comeback zouden kunnen maken.

(foto met dank aan Serge Meijer)

Martijn Benjamin
Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden vooral naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van 072DESIGN en PGWEAR Nederland.

Reageren is niet mogelijk.

0 %