In de videotheek

Net over de grens

Waar Engeland vroeger bekend stond als het beloofde land voor de voetbalsupporter is Duitsland al jaren bezig met een enorme inhaalslag. Ondanks de vele repressieve maatregelen laten Duitse voetbalsupporters zich de mond niet snoeren en gaan ze er vol voor om ervoor te zorgen dat de supporterscultuur springlevend blijft. Van het hoogste tot het allerlaagste niveau druipt de passie er vanaf en het mooiste is dat dit alles op relatief kleine afstand gebeurt van onze landsgrenzen. Neem Hannover bijvoorbeeld, waar de plaatselijke FC na een schitterend seizoen gisteren afscheid nam van het thuispubliek en van clubicoon Altin Lala.

De nieuwe collectie van PGWEAR is vanaf nu verkrijgbaar op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Alle bestellingen binnen Nederland en België worden vanaf 50 euro gratis verzonden!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteit

  Rondje langs de velden (week 14)

  In de fotoreportages

  Een rondje langs de velden (week 43)

  In de geschiedenisboeken

  In de masten

  In de fotoreportages

  Een rondje langs de velden (week 34)