Actueel

NAC-supporters moeten vooral puta roepen

Supporters van NAC moeten vooral ‘puta’ roepen.  Tot die conclusie komt de redactie van In de Hekken na het lezen van dit artikel op de website van Omroep Brabant.

NAC Breda is van mening dat supporters best in staat zijn om met andere ludieke spreekkoren op de proppen te komen. In vorige wedstrijden werden spelers (keepers) van de tegenpartij regelmatig uitgescholden met het Spaanse scheldwoord  ‘puta’  dat eenvoudig te vertalen is naar het Nederlandse ‘hoer’.

NAC Breda is op het matje geroepen om een aantal zaken, zo zouden de NAC-supporters met bier gooien  en zouden er ook andere voorwerpen zijn gegooid. Nu vinden we wel dat je niet moet proberen om spelers te raken met aanstekers en dergelijke, maar als je al niet tegen een goed glas bier en een onschuldig spreekkoortje kan dan had je maar op ballet moeten gaan.

Het feit dat een club ter verantwoording wordt geroepen voor dit soort onzinnigheden geeft de complete vertrutting in de voetballerij meteen weer goed aan.  Clubs en bonden zouden het liefst zien dat we 90 minuten lang stilzitten, op onze klapper slaan en dan weer snel oprotten naar huis zodat we de samenvattingen op Eredivisie Live nog kunnen bekijken. Aan die mensen hebben wij maar één boodschap:

WIJ GAAN NIET OPZIJ!

Martijn Benjamin
Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden vooral naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van 072DESIGN en PGWEAR Nederland.

Reageren is niet mogelijk.

0 %