Against Modern Football

NAC bestuur sloopt clubcultuur

Afgelopen zondag kon men in Breda kennis maken met een groep jongens die sinds kort door het leven gaan als de NAC Breda Football Club (NBFC). Zoals bij veel voetbalclubs proberen ze bij NAC de clubcultuur kapot te maken en de NBFC pikt het niet meer. Tegen SC Heerenveen lieten ze in de zestiende minuut (voor de zestien stadionverboden naar aanleiding van Telstar uit) voor het eerst van zich horen en wij hebben vernomen dat dit slechts het begin is.

Mooi begin jongens!

De nieuwe collectie van PGWEAR is vanaf nu verkrijgbaar op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Alle bestellingen binnen Nederland en België worden vanaf 50 euro gratis verzonden!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  In de fotoreportages

  Support your local youth: NAC

  Against Modern Football

  Spannende tijden in Breda

  In de actualiteit

  Een nieuw NAC