Derby Days

Naar Engels model

In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR

Als er in Nederland nietszeggende incidentjes zijn rond voetbalsupporters (denk aan popjes en darthoolies) dan staat de hele media op z’n kop. De grote kranten rollen over elkaar heen om de best scorende koppen te maken en onschuldige mensen te lynchen (hallo Telegraaf). Voetbalanalytici die wekelijks hun programma’s vol moeten lullen gaan paraderen met hun stokpaardje op supportersbeleid: de Engelse voetbalwet. Want die wet werkt en in Engeland gebeurt er nooit iets! Onzin natuurlijk, in Engeland is het elke week weer raak en zien we dingen die we hier in Nederland rondom de stadions al heel lang niet meer zien. Gisteren stond de beladen derby tussen Tottenham Hotspur en Arsenal op het programma en dat zag er buiten de 2-2 om zo uit…

Copyright-ProShots-1115136

Copyright-ProShots-1115150

Copyright-ProShots-1115153

Copyright-ProShots-1115154

Copyright-ProShots-1115158

[foto’s via Pro Shots / Action Images]

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

In de Hekken
Over de schrijver

In de Hekken brengt vanaf 2010 een doorlopende ode aan de voetbalsupporter, en is sinds die tijd één van de grootste websites voor (fanatieke) voetbalsupporters in Nederland en België.
  Ook leuk om te lezen...
  In de geschiedenisboeken

  In De Geschiedenisboeken: Ontroerende reacties familie Reyes na overlijden

  In de actualiteit

  Zo zei Tottenham White Hart Lane vaarwel

  Ajax Champions LeagueIn de actualiteit

  Teleurgestelder en trotser dan ooit!

  Ajax Champions LeagueIn de actualiteit

  Spurs away: de weg naar de finale?!