In de videotheek

‘Mijn leven’

Dat ik nu voor de derde keer in zeer korte tijd iets doe met San Lorenzo moeten jullie me niet kwalijk nemen. Ik hou me eerlijk gezegd nog in, een wekelijks item zou met dit stel supporters een realistische mogelijkheid zijn. Je proeft bij deze jongens echt in alles dat ze leven voor hun club en dat is en blijft geweldig om te zien en te horen. De onderstaande beelden zijn gemaakt bij de bekerfinale tegen Arsenal (kansloze 3-0 nederlaag). De wedstrijd die 1000 kilometer buiten Buenos Aires werd gespeeld weerhield 15000 supporters er niet van om die kant op te gaan.

De tekst van het lied dat ze zingen is:

Cuervo sos mi alegría , Mi locura , vos sos mi vida
a boedo vamo’ a volver , por la vuelta todo daría daría ciclón
donde juegues yo voy a estar , hasta la muerte
hoy tenes que ganar que boedo es un carnaval ,
acá esta , la mas fiel , la gloriosa plaza butteler

Vrij vertaald betekent dit:

Cuervo (bijnaam) je bent mijn vreugde , mijn gekheid, je bent mijn leven. Naar Boedo (de wijk waar ze vandaan komen en waar het oude stadion gelegen was) keren we terug, voor de terugkeer zou ik alles geven Ciclon (ook een bijnaam).Waar jullie spelen zal ik zijn, tot de dood. Vandaag moet je winnen zodat Boedo een feest is. Hier is het, de trouwste, de glorieuze Plaza Butteler ( Butteler is de barra van San Lorenzo)

(Dank Dirk!)

Martijn Benjamin
Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden vooral naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van 072DESIGN en PGWEAR Nederland.

Reageren is niet mogelijk.

0 %