In de actualiteit

Mark moet blijven!

In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR

Het is een beetje een week van de ouwe lullen, nadat we eerst al een beetje warm werden van de wedstrijdmentaliteit van Anthony Lurling moeten we bekennen dat we gisteravond erg genoten hebben van de ode aan Mark van Bommel. Bij elke club waar jongens als Lurling en van Bommel op bezoek komen zijn ze de lul omdat ze door hun winnaarsmentaliteit onuitstaanbaar zijn. Dit soort gasten in je eigen elftal hebben is daarentegen natuurlijk gewoon heerlijk. Een Mark van Bommel hoeft helemaal niets meer te bewijzen in de voetballerij, maar op zijn “oude” dag gaat hij nog elke week voorop in de strijd en heeft net als wij allemaal een teringhekel aan gasten die niet leven voor de sport. Dat ze in Eindhoven graag zien dat hij nog een jaartje doorgaat snappen we dan ook helemaal. Of de smeekbede van 90 minuten genoeg was om van Bommel over te halen weten we niet, maar het is voor zowel de liefhebbers als de haters te hopen dat dit het geval is.

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteit

  35.000 Tukkers on tour: Wil de laatste het licht uitdoen?

  In de actualiteitIn de geschiedenisboeken

  In De Geschiedenisboeken: Bryan Smeets neemt kampioenschap Ajax af

  Start de Normalisatie

  Start de normalisatie: walgelijke reacties na ''Mo waar is je vader dan''

  Start de Normalisatie

  Start de normalisatie: 'verkeerd' gereden PSV supporters niet welkom