In de videotheek

Manchester City Pitch Invasion

In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR

In de Hekken vrienden Maarten en Rick boekten afgelopen oktober een reisje naar het Engelse om daar de laatste wedstrijd van het seizoen van Manchester City te gaan bekijken. Ze hadden op dat moment in hun stoutste dromen niet kunnen vermoeden dat ze daarmee de spannendste ontknoping in de Premier League ooit mee zouden maken. Nu is dat op zich al leuk, maar voor Maarten die het lichtblauwe bloed door zijn aderen heeft stromen was dit iets om echt nooit meer te vergeten.

Gelukkig waren de heren nog zo scherp van geest dat ze niet vergaten dat ze ook een taak hadden als verslaggevers voor In de Hekken!

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteit

  Vincent Kompany pleit voor lagere kaartprijzen

  In de fotoreportages

  Die Engelse gebaartjes

  In de fotoreportages

  Een rondje langs de velden (week 40)

  Shall we sing a song for you

  Hey '1968' Jude in Manchester