FotoreportagesIn de videotheek

Manchester City in Londen

In de Hekken vriend Maarten is al jaren een hardcore Manchester City supporter en om die reden is hij er ook regelmatig te vinden. Omdat je als Manchester City supporter een FA Cup finale natuurlijk niet mag missen ging hij met een vriend die kant op om in ieder geval wat sfeer mee te pakken. Uiteindelijk hebben Maarten en zijn maat alles meegekregen, van het feest in de door Manchester City supporters afgehuurde Green Man Pub tot de finale zelf. Dat ze uiteindelijk tussen de supporters van Stoke City zaten mocht de pret niet drukken verder.

Omdat het een flink aantal foto’s zijn hebben we ze even in een diavoorstelling gezet. Opvallende verschijning tussen de foto’s: de man op de eerste foto met politieagent is Mickey Francis (The Guvnor), vroeger hooligan en nu worstelaar, pub-eigenaar en schrijver van het boek ‘The Guvnor’.

[slideshow id=13]

Maarten was ook zo scherp om voor In de Hekken een exclusief filmpje te maken in The Green Man Pub. Yaya Touré wordt 10 minuten lang toegezongen omdat hij sinds zijn winnende treffer in de halve finale tegen Manchester United uiteraard held voor het leven is.

“ya ya yaaaa ya Touré,
so before he breaks away and scores,
oh Yaya Touré i think we should pay you some more”

Martijn Benjamin
Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden vooral naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van 072DESIGN en PGWEAR Nederland.

Reageren is niet mogelijk.

0 %