In de videotheek

Malmö awaydays

Gisteren gingen de heren analytici op SBS6 terecht los over de sfeer onder Celtic-supporters bij de wedstrijd tussen Celtic en Malmö FF en dat is gezien de fenomenale support ook terecht. Dat gezegd hebbende is het ook tijd om te kijken naar de geweldige awayday van de supporters van tegenstander Malmö FF. Ze waren met iets minder, maar als we de beelden zo bekijken waren ze keurig de baas daar in Glasgow. Op het eerste filmpje zien we oud Ajax-spits Marcus Rosenberg de troepen even opzwepen!

Bij PGWEAR kan je altijd terecht voor een unieke kledinglijn voor fanatieke supporters. Kijk nu voor onze grote zomersale op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Alle bestellingen binnen Nederland en België worden vanaf 50 euro gratis verzonden!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  Against Modern FootballIn de actualiteit

  De Champions League wordt steeds meer een privé feestje

  Het seizoen van

  Het seizoen van: AFC Ajax

  Groundhopping

  De groundhop: De gastvrijheid van voetbalstad Malmö

  Ajax Champions LeagueIn de actualiteit

  Teleurgestelder en trotser dan ooit!