In de actualiteit

Make a stand

In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR

2012 gaat het jaar worden dat we hier in Nederland de discussie over de (veilige) staantribunes eens goed aangaan met onze clubs. Veilig staan kan en het wordt tijd dat wij onze plek in de stadions weer echt terug gaan krijgen. Niet hoog op een tribune of in een hoekje of door middel van het gedoogstaan voor je stoeltje, maar gewoon op volwassen staantribunes achter onze doelen. Dat het kan is zeker en er zijn meer dan genoeg argumenten om hier in Nederland ook mee aan de slag te gaan.

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteit

  Voetbal kijk je staand!

  In de actualiteit

  De terugkeer van de staantribune

  In de actualiteit

  Emotioneel afscheid staantribune KV Mechelen

  In de actualiteit

  De terugkeer van de terraces?