In de videotheek

Maak ze kapot!

In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR

Djibril Cissé maakte deze zomer de overstap van Panathinaikos naar Lazio Roma en bij zijn aankomst in Rome werd hij welkom geheten door honderden Laziali. Voor één van de Lazio-supporters maakt Cissé iets meer tijd en deze laat hem even weten waar het om gaat in Rome. Hij roept: “Sfonnali! Sfonalli!” en dat betekent vrij vertaald iets als: “Maak ze kapot!”. Daarmee doelt de supporter uiteraard op AS Roma, maar dat hoeven we jullie niet uit leggen natuurlijk.

(Dank aan Pazke voor de tip)

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
    Ook leuk om te lezen...
    Derby Days

    Fans boycotten Derby van Rome

    In de videotheek

    Hoe winnen voelt