In de actualiteit

I love my football

Bij Portsmouth FC zijn de supporters al een jaar lang de baas en aan de 18.000 mensen die er zelfs in League Two elke twee weken zitten (staan) is de overname een doorslaand succes te noemen. Bij de club snappen ze dat het van enorm groot belang is dat een club verbonden is met de stad en haar inwoners en daarom is het nu tijd voor de volgende stap. De club heeft in haar hele geschiedenis nooit een trainings- en jeugdcomplex gehad binnen de eigen stadsgrenzen en daarom is er nu een campagne om ook dit voor elkaar te krijgen.

Een paar euro doneren om de supporters van deze mooie club te steunen is een kleine moeite, dus klik vooral even naar de website van Tifosy en steun de club!

De nieuwe collectie van PGWEAR is vanaf nu verkrijgbaar op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Alle bestellingen binnen Nederland en België worden vanaf 50 euro gratis verzonden!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  Groundhopping

  (Bijna) alles klopt aan Fratton Park

  In de videotheek

  The smell of Football

  Against Modern Football

  Zelfs bij Aldershot...

  Shall we sing a song for you

  Play up Pompey Chimes!