Actueel

I love my football

Bij Portsmouth FC zijn de supporters al een jaar lang de baas en aan de 18.000 mensen die er zelfs in League Two elke twee weken zitten (staan) is de overname een doorslaand succes te noemen. Bij de club snappen ze dat het van enorm groot belang is dat een club verbonden is met de stad en haar inwoners en daarom is het nu tijd voor de volgende stap. De club heeft in haar hele geschiedenis nooit een trainings- en jeugdcomplex gehad binnen de eigen stadsgrenzen en daarom is er nu een campagne om ook dit voor elkaar te krijgen.

Een paar euro doneren om de supporters van deze mooie club te steunen is een kleine moeite, dus klik vooral even naar de website van Tifosy en steun de club!

Martijn Benjamin
Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden vooral naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van 072DESIGN en PGWEAR Nederland.

Reageren is niet mogelijk.

0 %