Actueel

Local heroes

We kijken op In de Hekken bijna uitsluitend naar het betaalde voetbal en vergeten soms terug te gaan naar de basis waar het voetbal nog puur is.

VV Hoeven uit West-Brabant is zo’n club waar ze het lekker voor elkaar hebben. Ze zijn niet groot, maar de hele club vormt een hechte eenheid. Ze namen het afgelopen week op tegen Advendo uit Breda. De inzet: een plek in de finale die bij winst recht geeft op een plek in de 3e klasse.

Na de met 1-0 verloren heenwedstrijd en een 0-1 tussenstand in de thuiswedstrijd leek het een kansloze missie te worden, maar de mannen wisten zich te herpakken en bogen de achterstand in de laatste tien minuten om tot een 2-1 voorsprong en sleepten daarmee een penaltyreeks binnen. En zoals dat altijd hoort te gaan na een heroïsche comeback wonnen ze die natuurlijk ook. Zondag is de finale tegen VV Virtus en die zijn bij deze gewaarschuwd!

Local hero Jim Franssen scoorde in zijn laatste thuiswedstrijd voor VV Hoeven beide doelpunten en vierde dat op de enige logische manier!

Of je nu een penaltyreeks wint in een Champions League Finale of in een belangrijke amateurwedstrijd maakt, het gevoel is altijd hetzelfde!

Martijn Benjamin
Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden vooral naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van 072DESIGN en PGWEAR Nederland.

Reageren is niet mogelijk.

0 %