In de actualiteit

Supporters Liverpool halen hun gelijk

In de Hekken Shop

Grim Reaper Liverpool

De eigenaren van Liverpool, de Fenway Sports Group (zucht) hebben in een open brief aan de supporters van de club laten weten dat ze afzien van een verhoging van de kaartprijzen voor volgend seizoen. Tevens bieden zij hun excuses aan voor het feit dat hun plan niet goed doordacht was.

Ongeveer 10.000 supporters verlieten Anfield in de 77e minuut tijdens de wedstrijd tegen Sunderland en dat maakte dusdanig indruk dat de heren op het pluche hun plan om kaarten alleen nog aantrekkelijk te maken voor dagjesmensen wel in de steek moesten laten.

Het was volgens de eigenaren een tumultueuze week en in de brief bieden ze de trouwe fans hun excuses aan: “Namens de Fenway Sports Group bieden wij onze verontschuldigingen aan voor de situatie die we hebben veroorzaakt. We zijn met name geraakt door de beeldvorming die is ontstaan. De indruk bestaat nu dat we niet om onze supporters geven en hebberig zijn en alleen om ons persoonlijke gewin geven. Dit is verre van waar. De band tussen deze bijzondere club en haar supporters is uniek en vormt de levensader van deze club”

The Spirit of Shankly, een fanatieke groep cultuurbewakers laat weten blij te zijn met de beslissing: “We zijn blij dat de eigenaren hun fout hebben ingezien en we waarderen hun verontschuldigen aan het adres van de supporters. We halen geen vreugde uit hun ongelijk omdat dit niemand helpt. Wat we wel belangrijk vinden is dat er een les geleerd is en dat er erkenning is voor de belangrijke positie die supporters innemen bij een club. Wij willen dat voetbal betaalbaar blijft en vooral dat lokale supporters en jongeren meer kansen krijgen om hun club te zien voetballen.”

De hele excuusbrief van de eigenaren is hier te lezen.

[foto Action Images / Pro Shots]

In de Hekken Shop
In de Hekken Shop
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
Ook leuk om te lezen...
GroundhoppingIn de actualiteitScandinavië

FC Midtjylland: De Deense underdog in Poule D van Ajax

Dit was het weekend

Dit was het weekend

In de videotheekShall we sing a song for you

Virgil van Dijk song: Liverpool op stelten

In de actualiteitIn de geschiedenisboeken

Het Heizeldrama, wanneer voetbal vergeten wordt