Actie: De hele maand mei geen verzendkosten in onze shop!

In de fotoreportages

Lichtpuntje in Groningen

FC Groningen verkeert dit seizoen op sportief gebied in zwaar weer. Al jaren bivakkeert Groningen in de Nederlandse subtop, maar dit jaar is de seizoensstart uitermate teleurstellend. Dit heeft onder andere dalende toeschouwersaantallen tot gevolg. Echter, Noordtribune Groningen zorgt voor lichtpuntjes in Groningen. Het initiatief, dat wordt ondersteund door de Supportersvereniging, het Supporterscollectief, GCF JKG en FC Groningen, heeft dit seizoen al meermaals gezorgd voor een mooie sfeer op de tribunes.

Bron: Noordtribune Groningen & Waar ook heen

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Support ons daar om alle banners van de website af te krijgen! Nu gratis verzending tot eind mei!

David Schulpen
Over de schrijver

Mijn naam is David Schulpen, ik ben student aan de Universiteit van Tilburg. In het weekend ben ik in mijn geboortestad: Sittard. Een van de hoofdredenen hiervan is, is dat ik sinds mijn elfde iedere thuiswedstrijd te vinden ben op de ‘terraces’ van Fortuna Sittard, waar ik fanatiek mijn clubje nao veure schreeuw.
  Ook leuk om te lezen...
  In de geschiedenisboeken

  In De Geschiedenisboeken: ADO Europa in!

  In de Boeken

  Cupkoorts FC Groningen: de droom van elke supporter

  In de Boeken

  Preview Cupkoorts: de Z-side blowt chauffeur onwel

  In de actualiteit

  Start de normalisatie: Groningen geeft willekeurig stadionverboden, statement ultras