In de actualiteit

Een leven lang bonen

Over de transfer van Gareth Bale is al veel gezegd en geschreven, maar dit bericht willen we jullie niet onthouden. Een paar geniale Engelsen gooiden de site whatbaleearns.co.uk in de lucht. Hier houden ze bij wat Gareth Bale sinds het tekenen van zijn contract heeft verdiend en wat daarvan gekocht kan worden. Zijn eerste lunch was na tien seconden verdiend en ook een Suzuki Swift liet niet lang op zich wachten. Binnen tweeënhalf uur kon Bale een levensvoorraad bruine bonen kopen.

Knipsel

We willen er wel even bijvertellen dat we niets tegen Gareth Bale hebben. Dat je ons niet verkeerd begrijpt. Onze Gareth heeft echter het probleem dat hij het meest actuele boegbeeld is van geldverkwisting in het voetbal. In Afrika kunnen we met het dagsalaris van Bale een handjevol  kinderen hun leven lang eten geven. We leven in een doorgeslagen en doldwaze samenleving.

De nieuwe collectie van PGWEAR is nu verkrijgbaar op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk voor Nederland en België. Gratis verzending vanaf 50 euro!

Jannes van Roermund
Over de schrijver

Jannes van Roermund is fan van NAC. Hij werd journalist vanwege voetbal en leerde dat er meer was. Gelukkig bleef de passie. Voor In de Hekken schrijft hij over politiegeweld, de KNVB en de farce Qatar. "Ronaldo en Messi zullen schitteren op een massagraf."
  Ook leuk om te lezen...
  Ajax Champions LeagueIn de actualiteit

  Teleurgestelder en trotser dan ooit!

  Ajax Champions LeagueIn de actualiteit

  Spurs away: de weg naar de finale?!

  Against Modern Football

  Het geweldige stadion van de Spurs

  In de actualiteitUltras/fanatieke supporters

  Collectif Ultras Paris zet Parijs in vuur en vlam