In de actualiteit

Een leven lang bonen

In de Hekken Shop

Over de transfer van Gareth Bale is al veel gezegd en geschreven, maar dit bericht willen we jullie niet onthouden. Een paar geniale Engelsen gooiden de site whatbaleearns.co.uk in de lucht. Hier houden ze bij wat Gareth Bale sinds het tekenen van zijn contract heeft verdiend en wat daarvan gekocht kan worden. Zijn eerste lunch was na tien seconden verdiend en ook een Suzuki Swift liet niet lang op zich wachten. Binnen tweeënhalf uur kon Bale een levensvoorraad bruine bonen kopen.

Knipsel

We willen er wel even bijvertellen dat we niets tegen Gareth Bale hebben. Dat je ons niet verkeerd begrijpt. Onze Gareth heeft echter het probleem dat hij het meest actuele boegbeeld is van geldverkwisting in het voetbal. In Afrika kunnen we met het dagsalaris van Bale een handjevol  kinderen hun leven lang eten geven. We leven in een doorgeslagen en doldwaze samenleving.

In de Hekken Shop
In de Hekken Shop
In de Hekken
Over de schrijver

In de Hekken brengt vanaf 2010 een doorlopende ode aan de voetbalsupporter, en is sinds die tijd één van de grootste websites voor (fanatieke) voetbalsupporters in Nederland en België.
Ook leuk om te lezen...
In de geschiedenisboeken

In De Geschiedenisboeken: Ontroerende reacties familie Reyes na overlijden

In de actualiteit

Zo zei Tottenham White Hart Lane vaarwel

Ajax Champions LeagueIn de actualiteit

Teleurgestelder en trotser dan ooit!

Ajax Champions LeagueIn de actualiteit

Spurs away: de weg naar de finale?!