In de videotheek

Leuker dan het spelletje zelf

Volwassen kerels die liedjes zingen alsof hun leven er van afhangt, voor buitenstaanders zal het een vreemd tafereel zijn. Voor ons niet natuurlijk, er is niets mooier dan voetbal gebruiken als excuus om samen te zuipen, gek te doen en lekker te zingen voor je club. Echte supporters houden meer van het leven als supporter dan van dat hele spelletje. Dus geniet er van dit weekend, want voor je het weet is het weer tijd voor het saaie doordeweekse gedoe. In het onderstaande filmpje geven de supporters van Fiorentina het goede voorbeeld.

De nieuwe collectie van PGWEAR is nu verkrijgbaar op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk voor Nederland en België. Gratis verzending vanaf 50 euro!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteit

  Supporters van Fiorentina brengen ontroerend eerbetoon aan Davide Astori

  In de fotoreportages

  Een rondje langs de velden (week 37)

  In de videotheek

  Curva Fiesole

  Against Modern Football

  RIP: Collettivo Autonomo Viola (1978 - 2011)