In de actualiteit

Lekker klapperen

Ergens zou het me als AZ-supporter moeite moeten kosten om de supporters van Willem II te complimenteren met hun briljante klappertjesactie in het uitvak in Alkmaar gisteren, maar omdat alle AZ’ers die ik ken die wanstaltige dingen meer dan zat zijn kunnen er niet genoeg van dit soort acties zijn. Het feit dat ze in de thuisvakken niet aanwezig waren is overigens omdat het klappertjescontract afloopt en er een goede kans bestaat dat ze hun langste tijd gehad hebben.

willem ii klappertjes

(foto: Ed van de Pol | PRO SHOTS)

De nieuwe collectie van PGWEAR is nu verkrijgbaar op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk voor Nederland en België. Gratis verzending vanaf 50 euro!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  België & Nederland

  AZ keert terug op 'holy ground' met bloedstollende ontknoping

  In de actualiteit

  Mooiste sfeeracties: week 37

  In de actualiteit

  Mooiste sfeeracties: week 34

  In de actualiteit

  KNVB niet gediend van pitch invasion: boete Willem II