Against Modern FootballIn de actualiteit

Legendarische awayday: The Knights of Hartlepool

De supporters van Hartlepool United weten wel hoe ze van een gewone uitwedstrijd een legendarische dag kunnen maken. Al jarenlang. De Monkey Hangers hebben een jarenlange traditie; elke laatste uitwedstrijd van het seizoen gaan de supporters massaal verkleed naar de wedstrijd toe. Zoals je je wel kan voorstellen leidt dit elk jaar tot geweldige beelden van een uitvakken met o.a. Oompa Lumpas, Smurfen en Clowns.

Dit jaar werd besloten om te kiezen voor een middeleeuws thema. De supporters zouden verkleed als ridder op bezoek gaan bij Barrow. Bij de ontvangende club voelden ze de bui al hangen en gauw werd er duidelijkheid geschept. De club gooide snel haar Sword Policy online!

Op Tweede Paasdag was het eindelijk zo ver en dus vertrokken 1200 Monkey Hangers in ridderkleding naar Barrow. Geniet van de heerlijke foto’s en video’s van de supporters van Hartlepool United. Dit is wat voetbal zo mooi maakt!

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

Lars Smit
Over de schrijver

Geboren in 1996 en een leven lang verliefd op N.E.C. en voetbal in het algemeen. Helemaal gek van groundhoppen, vergane glorie en amateurvoetbal. Actief als zeer matige spits in de reserve vijfde klasse.
  Ook leuk om te lezen...
  Verenigd Koninkrijk

  Hartepool United: verrassend leuk

  In de actualiteit

  Hartlepool Stormtroopers!

  In de actualiteit

  Hartlepool Thunderbirds

  Against Modern FootballIn de actualiteit

  Hartlepool moet weer 'the town's club' worden