In de actualiteit

Leesvoer: Staantribune!

In de Hekken Shop

Enige maanden geleden zocht oude vriend Jim contact met mij met de vraag of ik hem door middel van een website zou willen helpen bij een nieuw en zeer ambitieus project. Jim wilde een eigen voetbalmagazine beginnen waarbij vooral de randzaken rondom het spelletje een belangrijke rol zouden gaan spelen.

Het plan was om samen met een groep grote liefhebbers van voetbalculturele zaken een blad neer te gaan zetten dat in de lijn van buitenlandse bladen als 11Freunde (Duitsland), When Saturday Comes (Engeland) en Ballesterer (Oostenrijk) zou liggen. Ambitieus, maar niet onmogelijk voor een gedreven man als Jim. Hij kreeg binnen zeer korte tijd hulp van verschillende schrijvers (waaronder ook In de Hekken mannen Martijn M., Matthijs Keuning en Mark Z.),  vormgevers  en fotografen en binnen zeer korte tijd realiseerden zij op eigen kracht de prachtige eerste editie van ‘Staantribune’.

Het zogenaamde 0-nummer van het blad is ter introductie gratis online te lezen en het is de bedoeling dat de volgende editie in het eerste deel van 2015 zal verschijnen. Of dit online of in print gaat worden is nog niet helemaal duidelijk (print heeft nogal wat voeten in de aarde), maar de mannen inmiddels een beetje kennende gaan ze dit vast goed regelen allemaal.

Voor nu is het gewoon genieten geblazen van het eerste magazine. Gaat dat dus lezen door hieronder op de bijzonder fraaie cover te klikken!

Staantribune-nr01-768x1024

Staantribune heeft natuurlijk ook een eigen website en accounts bij Twitter, Facebook en Instagram.

retro voetbalshirts
In de Hekken Shop
Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  In de Boeken

  Preview verdwenen profclubs: Hoe een steenrijke ondernemer AGOVV redt van de gemeente

  In de actualiteit

  Voetbal kijk je staand!

  In de Boeken

  Pot 6; De grote schoonheid van de kleintjes

  België & NederlandIn de fotoreportages

  Fotoreportage Berchem Sport