In de actualiteit

Leeds United

In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR

Leeds United zou voor veel clubs een voorbeeld moeten zijn. De club staat namelijk symbool voor wat er gebeurt als je meer geld uitgeeft dan er binnenkomt. Na het kampioenschap in 1992 was er geen berg te hoog meer en wilden de bestuurders de wereld veroveren. Toen dit met normaal beleid niet wilde lukken begon het krankzinnige met geld smijten om het succes te kopen en zelfs dat lukte niet. De club degradeerde in 2004 met een schuld van 103 miljoen pond en tot op de dag van vandaag is het ze in Leeds nog niet gelukt om weer terug te keren naar het niveau waar ze eigenlijk thuis horen.

Vandaag mag Leeds het in de FA-Cup proberen tegen Arsenal en dat is voor de supporters, die de club altijd trouw zijn gebleven een mooie kans om te laten zien dat zij nog altijd thuishoren in de Premier League.

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteit

  Zo zei Tottenham White Hart Lane vaarwel

  In de geschiedenisboeken

  Eric Cantona: de kungfu-trap

  In de actualiteitIn de schijnwerpers

  Have a nice one, Vinnie Jones!

  Verenigd Koninkrijk

  York City FC: Engelse tijdmachine