In de videotheek

De laatste training op z’n Argentijns…

In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR

Bij een laatste training voor een belangrijke wedstrijd even laten zien dat je achter je club staat is wereldwijd een bekend gebruik en filmpjes van deze taferelen hebben we hier al menigmaal kunnen plaatsen. Zo vet als de laatste training van Newell’s Old Boys voor de de derby van Rosario tegen Rosario Central hebben we ze echter nog niet gezien. Maar liefst 40.000 gekken kwamen hun elftal een tevergeefs (Central zou met 2-1 winnen) een hart onder de riem steken en dat leverde bijzonder fraaie beelden op!

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteit

  Rondje langs de velden (week 49)

  In de videotheek

  Opwarmen voor de derby: Newell's Old Boys

  In de videotheek

  Rooooosaaaarioooooo!

  In de videotheek

  De vlag pakken