In de actualiteit

Laatste training van NAC, met veel vuurwerk

Laatste training van NAC, opkomst van de spelers

Voor een aantal clubs is het in de nacompetitie voor promotie naar de Eredivisie erop of eronder morgen. Een van die clubs is NAC, dat afgelopen vrijdag pijnlijk van FC Eindhoven verlood. NAC moet morgen met twee doelpunten verschil winnen om de ambitie om in 1 seizoen terug te keren naar de Eredivisie levend te houden. Vanochtend kwamen een duizendtal fans naar de laatste training van NAC, om de spelers een hart onder de riem te steken.

De Breda Loco’s zorgden voor het vuurwerk, de fans zorgden voor gezang en fanatieke aanmoedigingen en zetten daarmee de boel op scherp. De trouwe fans lieten blijken dat het aan hun morgen niet zal liggen en dit alles leverde zeer mooie plaatjes op. Ben je geïnteresseerd in meer? Check dan de site van Martijn M.!

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

In de Hekken
Over de schrijver

In de Hekken brengt vanaf 2010 een doorlopende ode aan de voetbalsupporter, en is sinds die tijd één van de grootste websites voor (fanatieke) voetbalsupporters in Nederland en België.
  Ook leuk om te lezen...
  Het seizoen 2019-2020In de actualiteit

  Het seizoen 19-20 van: NAC Breda

  In de actualiteit

  Petje af voor de ware helden

  In de actualiteit

  Rondje langs de velden (week 17)

  Groundhopping

  Gras-hoppen!